Air conditioning

Vægmonterede klimaanlæg.

De kompakte dimensioner på vægmonterede enheder giver et elegant udseende og brugerkomfort, kombineret med høj effektivitet og enkel installation. Udvalget af apparater gør det muligt at tilpasse dem til forskellige typer af interiør - til brug derhjemme, på kontorer og i kommercielle lokaler. Vægmonterede KAISAI klimaanlæg er energieffektive og nemme at bruge enheder, der kræver lidt plads og sikrer den ønskede temperatur i lokalet på meget kort tid. Alle vægmonterede KAISAI klimaanlæg bruger det miljøvenlige R32 kølemiddel, og standardtilbehør inkluderer Wi-Fi-funktionen til at styre enheden ved hjælp af mobile enheder. En række praktiske funktioner, der sikrer optimal tilpasning af enheden til brugerens behov og en høj grad af komfort, er tilgængelige afhængigt af modellen.

Multi-split systems

KAISAI multi-split systems are recommended for facilities that require air conditioning in multiple spaces - homes, offices and commercial premises. The system design allows the installation of 2 to 5 indoor units connected to a single cooling unit, with each of the indoor units operating individually and being able to independently adjust the temperature and the power to the needs of the users. The KAISAI portfolio includes a range of units able to operate in a multi-split system - wall-mounted air conditioners, cassette and duct air conditioners, which provides flexibility of equipment selection, depending on the parameters of the rooms and the requirements of users. Multi-split air conditioning is the ideal solution everywhere, where optimal air quality is required at all times and the available space does not allow for the installation of several standard units.

Gulv- og loftmonterede aircondition-enheder.

KAISAI gulv- og loftmonterede airconditionanlæg er ideelle til kommercielle bygninger, og den fleksible valg af installationssted gør det muligt at anvende dem i rum uden falske lofter. Indedelen kan placeres på gulvet, på en væg eller fastgøres til loftet, alt efter brugernes behov. Det langtrækkende luftstrømsområde er en fordel ved denne type airconditionanlæg, idet luften kan nå de fjerneste hjørner af rummet sammen med justerbare vertikale og horisontale lameller, der muliggør jævn luftfordeling. Udover køling og opvarmning kan airconditionanlægget også levere frisk omgivende luft.

Kassette airconditionanlæg.

KAISAI kassette airconditionanlæg er ideelle til rum med falske lofter i kontorer, mødelokaler og kommercielle lokaler, der kræver effektiv klimaanlæg. Den æstetisk behagelige indtagspanel passer perfekt ind i de fleste typiske falske lofter og er næsten usynlig for brugerne. Takket være den 360-graders luftindtag fordeles luften jævnt i hele det klimatiserede rum uden at skabe ubehagelige, kolde vindstød. Disse enheder tilbyder muligheden for at tilføre frisk luft udefra, hvilket gør dem til både aircondition og ventilationssystem. Brugeren kan styre apparatet med en trådløs fjernbetjening og valgfrit med en vægmonteret eller en Wi-Fi-controller.

Kanalmonterede airconditionanlæg

Takket være et design, der tillader apparatet at blive diskret skjult under loftet, passer KAISAI kanalmonterede airconditionanlæg perfekt ind i enhver indretning uden at påvirke dens æstetik. Deres fordel ligger i evnen til frit at distribuere luft gennem kanalerne og luftindtag i hele det falske loftområde. KAISAI kanalmonterede airconditionanlæg er karakteriseret ved betydelig tilgængelig kompression, samtidig med at de opretholder lave støjemissionsniveauer. Enheden er karakteriseret ved sin højde, som er lavere end i standardapparater, hvilket muliggør installation selv i et lille falsk loftområde. Takket være brugen af den mest moderne teknologi, justerer airconditionanlægget automatisk det statiske tryk og opretholder en konstant luftstrøm.

Gulvventilatorer med aircondition

Gulv airconditionere anvendes i store områder såsom butikker, showrooms, restauranter og lufthavne. De fungerer især godt på steder, hvor installation af en aircondition i en falsk loft eller under loftet er umuligt. Denne klasse af enheder er kendetegnet ved lang rækkevidde af leveringsluftstrømmen, når de når de fjerneste dele af det klimatiserede rum. Udvælgelsen af driftstilstande og funktioner i enheden, dens intuitive kontrolpanel og en multifunktionel fjernbetjening sikrer en komfortabel betjening. KAISAI gulv airconditionere betjenes med det miljøvenlige kølemiddel R32 og har derfor en positiv indvirkning på deres energieffektivitet og ydeevne.

Transportable airconditionere

KAISAI's bærbare aircondition er beregnet til brug i rum, hvor installation af en split-type aircondition er umulig. Takket være deres moderne design passer de ind i både hjem og kontorer. Mobil aircondition er den ideelle løsning til små rum med varmebelastninger, hvor flytning er nødvendig eller hvor brug af stationær aircondition ikke er mulig. KAISAI's bærbare aircondition-enheder er lette og kompakte, og kan nemt transporteres, hvilket giver brugeren mulighed for at søge lindring på varme dage uden behov for montagearbejde. Praktisk betjening er sikret takket være valget af driftstilstande og funktioner og en praktisk trådløs fjernbetjening.

Kondenserende units

Opgaven for kondenseringsenheden er at levere varme- eller køleenergi til varmeveksleren i klimaanlægget, takket være hvilket apparatet er i stand til at opretholde de ønskede luftparametre i det klimatiserede rum. Kondenseringsenheder af invertertypen er udstyret med en ekstra kontrolmodul, der gør det muligt at forbinde en universel udendørs enhed til enhver Freon-varmeveksler. Denne modul giver kontinuerlig kapacitetsjustering af enheden afhængigt af kontrolsignalet 0-10 V. Kondenseringsenheder er udstyret med et komplet, automatisk system, der beskytter mod systemoverbelastning og mod påvirkning af ugunstige vejrforhold og for at muliggøre afrimning i varmetilstanden. Disse enheder fungerer effektivt og stille og kan installeres op til 75 m væk fra klimaanlægget takket være deres moderne design.