Mød mærket KAISAI

KAISAIs kommercielle produktudvalg er baseret på topmoderne og pålidelige produkter, som giver komfort og opfylder de særlige forventninger fra HVACR-markedet, der er dedikeret til både erhvervskunder og slutbrugere. Gennem mange års investering i teknologi betragtes KAISAI-udstyr som nogle af de mest innovative klimaanlægsløsninger, der anvendes i offentlige faciliteter og boligbyggeri.

KAISAI’s portefølje omfatter udstyr inden for RAC (herunder standard vægmonterede airconditionanlæg med en Wi-Fi funktion) og CAC-segmenter (herunder Multi-Split, kassette, kanal- og gulvloft airconditionanlæg), samt bærbare airconditionanlæg, varmepumper og luftgardiner.

Gennem mange års investeringer i teknologi anses KAISAI udstyr for at være nogle af de mest innovative aircondition-løsninger til offentlige og private bygninger.

Teknologi

Inverterteknologien anvendt i aircondition-enheder reducerer strømforbruget, hvilket yderligere mindsker omkostningerne ved køling af rummet. Desuden har brugen af denne teknologi en positiv effekt på enhedens stille drift og dens hurtigere nåen af den ønskede temperatur i faciliteten.
KAISAI-produkter indeholder en række komfortfunktioner for at forbedre enhedens brugervenlighed, såvel som ekstra muligheder i enhedskontrollerne, takket være hvilket aircondition-styring aldrig har været så simpelt.
Ved at tilføje en WI-FI-funktion som standard leverer vi bekvem kontrol af aircondition-enheden ved hjælp af en app installeret i en mobil enhed (telefon eller tablet). Det er muligt at styre enhedens driftsparametre døgnet rundt, fra ethvert sted i verden.

WiFi-funktion

R32 kølemiddel.

Komfortfunktioner

Inverterteknologi.

Alt KAISAI-udstyr lever op til forventningerne med hensyn til økologi, sikkerhed, energibesparelser, støjsvag drift, komfort og garanti.

Vi tager os af miljøet.

KAISAI-udstyr er miljøvenligt, som det demonstreres af dets energieffektivitet og overensstemmelse med målene defineret i den europæiske 20/20/20-handlingsplan og retningslinjerne vedrørende aircondition i Ecodesign-direktivet (ErP). Kølemidlet R32, der er introduceret i KAISAI-airconditionanlæg, har en lav tilbøjelighed til at producere drivhuseffekt, så det har en positiv indvirkning på miljøet, samtidig med at det opfylder de europæiske lovgivningsmæssige krav. De moderne filtre, der anvendes i AC-enhedene, garanterer ren og frisk luft i aircondition-rum. Filtrene fanger meget små støvpartikler, bakterier, svampe og mikrober og efterlader luften sund og ren. Den største fordel ved KAISAI-sortimentet er dets tilgængelige pris, som i kombination med dets dokumenterede teknologi gør det attraktivt for både erhvervskunder og individuelle kunder.

aboutFive_img

Hvor kan jeg købe det?

KLIMA-THERM firmaet er den eksklusive distributør af KAISAI udstyr. KLIMA-THERM Capital Group markedsfører private label produkter i HVACR segmentet, målrettet til både virksomheder og individuelle kunder.

Løsninger til at øge ENERGIEFFEKTIVITETEN implementeres i airconditionprodukter, hvilket gør det muligt at spare op til 80% energi ved brug af visse udvalgte funktioner på udstyret.